Påskpåsen
POSTED BY Café GazetteInnehållet kommer från våra härliga leverantörer Vinga Deli, Bondens Skafferi i Väst, Grönsakshallen Sorunda och deras producenter.
Beställ senast torsdag 9/4 16.00 för avhämtning fredag 16.00-19.00 eller lördag 12.00-19.00, Begränsat antal påsar per dag så tveka inte att beställa!
Skicka din beställning med antal personer och meddela när du vill hämta till info@cafegazette.se eller ring 031-797 87 50
Pris: 325 kr/pers
Meny Påskpåsen
Förrätt
Husgravad lax från Vinga Deli, nässel- och dillkräm, picklad gurka, crudité och nybakat bröd
Så gör du:
– Lägg ut laxskivorna på en tallrik
– Spritsa ut krämen
– Toppa med cruditén och den picklade gurkan
– Servera med det nybakade brödet
Huvudrätt
Porchetta på lamm, ramslök, spenat, rödbetor, getostkräm,
svartkål och rödvinssås
Så gör du:
– Tvätta och dela betorna i klyftor
– Häll på lite olivolja eller rapsolja och salt, blanda runt
– Rosta dem i ugnen på 175 grader ca 20 min
– Plocka svartkålen från stjälken och skölj
– Smörstek svartkålen och tillsätt till betorna
Vid servering:
– Bred ut en sked med getostkräm i botten på tallriken
– Lägg på betorna och svartkålen
– Toppa med köttet och rödvinssåsen
Dessert
Almnäs tegelost, fröknäcke och hemkokt marmelad
Amaretto och nöttryffel
Smaklig måltid!