Påskpåsen

POSTED BY Café Gazette

Innehållet kommer från våra härliga leverantörer Vinga Deli, Bondens Skafferi i Väst, Grönsakshallen Sorunda och deras producenter.

Beställ senast torsdag 9/4 16.00 för avhämtning fredag 16.00-19.00 eller lördag 12.00-19.00, Begränsat antal påsar per dag så tveka inte att beställa!

Skicka din beställning med antal personer och meddela när du vill hämta till info@cafegazette.se eller ring 031-797 87 50

Pris: 325 kr/pers

Meny Påskpåsen

Förrätt
Husgravad lax från Vinga Deli, nässel- och dillkräm, picklad gurka, crudité och nybakat bröd

Så gör du:
Lägg ut laxskivorna på en tallrik
Spritsa ut krämen
Toppa med cruditén och den picklade gurkan
Servera med det nybakade brödet

Huvudrätt
Porchetta på lamm, ramslök, spenat, rödbetor, getostkräm,
svartkål och rödvinssås

Så gör du:
–  Tvätta och dela betorna i klyftor
–  Häll på lite olivolja eller rapsolja och salt, blanda runt
–  Rosta dem i ugnen på 175 grader ca 20 min

Plocka svartkålen från stjälken och skölj
Smörstek svartkålen och tillsätt till betorna

Vid servering:
Bred ut en sked med getostkräm i botten på  tallriken
Lägg på betorna och svartkålen
Toppa med köttet och rödvinssåsen

Dessert
Almnäs tegelost, fröknäcke och hemkokt marmelad
Amaretto och nöttryffel

Smaklig måltid!

VISIT