SMOKEBOX SÖKER MEDARBETARE

POSTED BY The Silver Lining

Vi behöver stärka upp vårt team i Smokebox på Zamenhof och söker därför glada, stabila, serviceinriktade personer som vill vara med och serva våra gäster från vårt BBQ-kök!

På Smokebox serverar vi BBQ med inspiration från hela världen, tillagat i vår Texas pit-smoker. Hit söker vi dig som är en glad, serviceminded och självgående person som gillar att serva gästen och arbeta i ett högt tempo.

Vi vill arbeta med dig som tycker kvalitet, service och teamwork är viktigt på en arbetsplats. Du tycker även det är viktigt vart maten kommer ifrån, är ödmjuk, positiv och flexibel och älskar att möta gästen direkt i köket. Arbetsuppgifterna handlar i huvudsak om mathantering av färdiglagad mat, kassahantering och gästbemötande. Du som söker är 20år eller äldre och vill ha en stabil arbetsplats full av härliga människor, där vi alla tar ett ansvar för att bidra med en positiv stämning. Meriterande om du arbetat med service innan och vet lite vad det innebär – men framför allt att du har ett stort intresse för service och alltid sätter gästen i centrum. Tjänsten passar utmärkt för dig som kan jobba främst eftermiddagar och kvällar på deltid.

För mer information gällande tjänsten kontakta:
Anna Bengtsson via mail till anna@zamenhof.se

Välkommen med din ansökan!

VISIT