ZUMMERHOF

POSTED BY Zamenhof

Ja, det är smått ironiskt att lansera ett sommarkoncept medan det spöregnar MEN VAD GÖR DET NÄR PEPPEN ÄR TOTAL Zummerhof är vad vi kallar högsommaren hos oss – helt enkelt några veckor där vi gör allt extra kul i klassisk Zamenhof anda. Från v. 28-32 fyller vi på våra redan magiska helger med TVÅ nya AW-klubbar på vardagar:

• Onsdagar sköts av Emma Miller Olsson och hennes E.M.O. Beach Club. Är det en förfest eller en after beach? Ingen vet, men en sak är säker – det kommer levereras guld i båset i form av elektroniska vågor oavsett.

Premiären 12e juli gästas av Christine Friberg och ni är alla bjudna. Onsdag 19e juli är det dags för Åke Falk att ta över i båset! Den 26e kommer Karin Wramner och visar hur det går till!

• Torsdagar är Elemina Karlssons och hennes klubb BEATS! som bjuder in några av landets skönaste DJ’s för att leverera eld i form av afrobeats, R&B och amapiano. Glädje och gung på uteserveringen är destinationen, BEATS! är resan dit.

Premiär 13e juli med bästa DJ Anne bakom spelarna. Torsdag den 20e juli kommer DJ ZEMI och 27e juli gästas av fantastiska DJ Brew!

Gemensamt för de två klubbarna är att det är fokus på uteserveringen, men OM det är trist väder flyttar vi in och kör från båset i Gazette. Aldrig något inträde, alltid svinbra stämning och givetvis dryck, mat och möjlighet till allt kul som huset har att erbjuda som vanligt.

Anteckna i kalendern, bjud med era vänner och så ses vi hela sommaren på Zummerhof!

VISIT